Tallinnan parhaat taksit

Tallinnassa Taksilla liikkuminen eroaa monella tapaa Suomen taksiliikenteestä. Tallinnan taksit toimivat vieläkin kuin villissä lännessä ja turistit tulevat helposti huijatuiksi. Tallinnassa on satoja eri taksipalveluita tarjovia yrityksiä eikä yhteisiä pelisääntöjä ole hinnoittelussa. Sama taksimatka voi maksaa muutamista euroista kymmeniin euroihin. Tässä vinkit edulliseen Taksilla matkustamiseen Tallinnassa.

Tunnista viralliset taksit

Virallisia takseja on hyvin vaikea tunnistaa pimeistä. Helpoiten tunnistat taksin oikeaan takaikkunaan kiinnitetystä keltaisesta tarrasta, jossa taksin pitää ilmoittaa hinnat.

Taksien hinnoittelu Tallinnassa

Hinnoittelu on taksiyrittäjän ja matkustajan välinen asia eikä sitä ole säädelty mitenkään. Taksin oikeasta takaikkunasta voi aina ennen autoon istumista tarkistaa kyseisen yrityksen hinnat. Taksimatkan hinta koostuu aloitusmaksusta sekä kilometrihinnasta. Aloitutusmaksut vaihtelevat alle kahdesta eurosta yli viiteen euroon. Kilometrihintahaarukka on välillä muutamista kymmenistä senteistä useampaan euroon, joten tämän kanssa kannattaa olla erityisen tarkka.

Luotettavia ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä taksejä

Eestimaa Takso
Tilausnumero: (+372) 6733744

Sõbratakso
Tilausnumero: (+372) 621 5080