Tallinnan parhaat ravintolat

 

Tallinnaan kannattaa jo lähteä pelkästään ravintoloiden takia. Tallinnassa löytyy ravintoloita kaikkien makuun ja syöminen on vielä edullisempaa kuin Suomessa. Luonnollisesti turistien suosimien ravintoloiden hinnat lähentelevät Helsingin tasoa, mutta Tallinnasta löytyy myös hyvin edullisia vaihtoehtoja. Suuri osa ravintoloista on keskittynyt Vanhaankaupunkiin erityisesti Raatihuoneentorin ympärille.

Mikäli hyvä ruoka edulliseen hintaan sekä upeat puitteet ruokailuun kiinnostavat sinua niin varaa Tallinnan matka osoitteesta www.laivallatallinnaan.fi !

 

Suosittelemme seuraavia Vanhankaupungin ravintoloita:

Kloostri Ait

Kloosti Ait on yksi rennoimmista ja hinta-laatusuhteeltaan miellyttävimmistä ravintoloista Tallinnassa. Ravintolan edessä on kesäisin myös terassi ja ravintolassa tarjoillaan sekä lounasta että illallista. Ravintola sijaitsee Vene kadulla (Vene Street 14, 10123 Tallinn).

 

Chedi

Chedi on tämän hetken yksi suosituimmista ravintoloista, eikä turhaan, sillä se on valittu mm. 2011 Viron parhaaksi ravintolaksi. Ravintolassa tarjoillaan modernia aasialaista ruokaa. Chedi sijaitsee Vanhassakaupungissa osoitteessa Sulevimägi 1, 10123 Tallinn.

 

African Kitchen

African Kitchen tarjoilee nimensä mukaisesti afrikkalaista ruokaa ja on yksi Vanhankaupungin persoonallisimpia ravintoloita. Ravintola sijaitsee osoitteessa Uus 34, Tallinn 10111.